News Mehedinti

NOI INVESTIȚII ÎN SEVERIN: SE MODERNIZEAZĂ ZONA BLOCURILOR XF DIN MUNICIPIU

Data: 16-6-2020

Au început lucrările de modernizare a zonei cuprinse între străzile C.D. Ionescu - Danubius - Kogălniceanu – Cicero, la blocurile XF9, XF9A, XF10, XF11, XF12, XF13, XF14, XF15, XF16, XF18. Primarul municipiului, Marius Screciu, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, au fost într-o vizită de lucru pe acest șantier și au verificat împreună modul în care se desfășoară lucrările.

,,Refacem aici întreaga suprafața carosabilă, reabilităm Aleea Mărgăritarului, realizăm două parcări cu 256 locuri, trotuare, rețea de evacuare a apelor pluviale și amenajăm spații verzi cu sistem de irigații. Valoarea lucrărilor se ridică la 2.894.994 lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul local.,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Modernizarea acestei zone face parte din Strategia de urbanizare a municipiului Drobeta Turnu Severin, dezvoltată în ultimii ani și care urmărește creșterea calității vieții locuitorilor din fiecare cartier.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus