News Mehedinti

NOI MĂSURI PENTRU CREȘTEREA GRADULUI DE COLECTARE AL TAXELOR ȘI IMPOZITELOR ÎN MUNICIPIUL DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 11-2-2021

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a efectuat astăzi o vizită de lucru la instituția Finanțelor Publice pentru a lua noi măsuri în ceea ce privește plata taxelor și a impozitelor.

,,Am făcut o analiză a situației actuale, iar împreună cu șefii instituției ne dorim să găsim cea mai bună cale pentru ca severinenii să vină să își achite obligațiile fiscale.  Din păcate anul trecut colectarea taxelor și a impozitelor locale a scăzut cu aproape 5 milioane de lei, lucru reflectat negativ în bunul mers al administrației. Îmi doresc ca anul acesta, în ciuda pandemiei și a situației dificile create în rândul multor societăți afectate de criză, severinenii să înțeleagă că trebuie să își achite aceste obligații. În ceea ce ne privește vom lua toate măsurile necesare pentru ca oamenii să nu fie nevoiți să stea la cozi interminabile, însă trebuie să dăm dovadă de responsabilitate atunci când vine vorba de obligațiile fiscale. Îi rog pe această cale pe toți severinenii să facă un minim de efort pentru a ajunge cu datoriile la zi.,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus