News Mehedinti

O mașină furată din Italia a fost identificată în trafic de către polițiștii mehedințeni

O mașină furată din Italia a fost identificată în trafic de către polițiștii mehedințeni

Data: 3-12-2013

În această dimineață, polițiștii Biroului Rutier Drumuri Europene și Naționale din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier pe DN 56 A, în localitatea Hinova, au identificat un autoturism al cărui conducător auto a efectuat manevra de depășire neregulamentară a unui alt autoturism, care circula regulamentar în același sens de mers.

După efectuarea semnalului regulamentar de oprire, polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto, stabilind că acesta se numește C.P., de 35 ani, din localitatea Unirea, județul Dolj.

În urma verificării autoturismului în bazele de date ale Poliției, s-a constatat faptul că autoturismul menționat figurează ca fiind sustras din Italia de la data de 09.08.2011. Autoturismul a fost indisbonibilizat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, în vederea continuării cercetărilor.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus