News Mehedinti

O nouă locaţie luxoasă pentru turiştii care aleg să îşi petreacă concediile în Clisura Dunării

O nouă locaţie luxoasă pentru turiştii care aleg să îşi petreacă concediile în Clisura Dunării

Data: 16-4-2019

Zona Clisurii Dunării mai câştigă o locaţie de lux cu 40 de camere, piscină publică de 220 mp, două restauranet, bar, sală de conferinţe şi multe alte beneficii. Este vorba despre Riviera by Queens, fostul Continental Gura Văii.

Aşadar turiştii care aleg să îşi petreacă concediile în Mehedinţi, au o nouă oportunitate de cazare, dacă îşi doresc un hotel de lux, cu toate dotările necesare. Investiţia este bine privită nu doar de către viitorii turişti ai Clisurii Dunării, ci şi de către severineni, care consideră că era absolut necesară amenajarea unei astfel de locaţii.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus