News Mehedinti

PARCARE MODERNĂ ÎN ZONA TÂRGULUI VETERANI

Data: 19-5-2020

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a finalizat lucrările de amenajare a parcării de la blocurile VT1, VT2, G1, G2, 21 și 22 din apropierea Târgului comercial Veterani, fiind trasate și marcajele pentru 120 de locuri dedicate locatarilor din zonă.

,,Este o investiție așteptată de multă vreme și care rezolvă o dublă problemă: cea a locurilor de parcare pentru cei care locuiesc aici, dar și descongestionarea traficului, blocat până acum de cei care veneau la târg. Lucrările de modernizare a infrastructurii din zonă au fost finanțate din bugetul local, pentru dezvoltarea orașului utilizând nu doar resurse locale, ci și fonduri europene, guvernamentale sau de la Consiliul Județean.,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus