News Mehedinti

Parcul de la ,,Nuci,, din SEVERIN a fost MODERNIZAT

Parcul de la ,,Nuci,, din SEVERIN a fost MODERNIZAT

Data: 19-10-2018

Primaria Drobeta Turnu Severin a finalizat lucrarile modernizare a parcului de la ,,Nuci,, din oras si a creeat condiții moderne pentru viitorii aspiranți la obținerea permisului auto, dar și pentru instructori si politisti. De astazi parcul Ostroveni este din nou functional si arata cu totul altfel, mult mai modern si curat.

,,Parcul de la Nuci este punctul de plecare în traseul de examinare, iar de ani de zile nu s-a actioant in nici un fel in aceasta zona. Periodic, zeci de elevi și instructori așteaptau să le vină rândul pentru a merge în traseu ore în șir, fără să aibă cele mai minime condiții de așteptare. Acestea au fost si principalele motive de care am ținut cont în momentul în care am inclus parcul într-un program de modernizare. Parcul are o instalatie de irigare automatizata, gazon, am facut doua foisoare, unul este gata, iar cel de-al doilea va fi amplasat in perioada urmatoare, banci, am refacut aleea si am dublat numarul cosurilor de gunoi. De astazi cursantii si instructorii care vor pleca pe traseul examenului auto, au un loc unde sa se adaposteasca in caz de vreme rea,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Costul lucrarilor de modernizare a fost suportat din bugetul Consiliului Local Drobeta Turnu Severin.

 


Galerie foto

Parcul de la ,,Nuci,, din SEVERIN a fost MODERNIZAT
Parcul de la ,,Nuci,, din SEVERIN a fost MODERNIZAT


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus