News Mehedinti

 PERCHEZIŢII LA PATRU BĂRBAŢI DIN MEHEDINŢI, SUSPECŢI CĂ AU FURAT CEASURI ÎN VALOARE DE APROAPE 130.000 EURO!

PERCHEZIŢII LA PATRU BĂRBAŢI DIN MEHEDINŢI, SUSPECŢI CĂ AU FURAT CEASURI ÎN VALOARE DE APROAPE 130.000 EURO!

Data: 10-12-2019

Patru percheziții domiciliare efectuate de polițiștii mehedințeni in colaborare cu polițiștii finlandezi la persone bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că în data de 11.09.2019, 4 bărbați de 28 de ani, 34 de ani, 38 de ani respectiv 39 de ani din Drobeta Turnu-Severin, Malovăț și Izvoru Barzii au pătruns într-o societate comerciala de pe teritoriul Finlandei de unde au sustras mai multe ceasuri, prejudiciul fiind de 129.500 euro.

Trei dintre suspecți au fost reținuți de autoritățile judiciare finlandeze iar bărbatul de 28 de ani a fost reținut de polițiștii mehedințeni pt 24 de ore in baza mandatului de arestare european.

Se continuă cercetările de către autoritatilele finlandeze cu sprijinul polițiștilor mehedințeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus