News Mehedinti

PERCHEZIȚII LA TREI BĂRBAȚI DIN MEHEDINȚI, SUSPECȚI CĂ AU FURAT SUTE DE LITRI DE MOTORINĂ ȘI PRODUSE ALIMENTARE

Data: 14-4-2021

Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Parchetului cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, fiind suspecți într-un dosar de furt calificat.

"Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir au pus în executare 5 mandatele de percheziție în localitățile Braniștea, Goanța și Cujmirul Mic, la domiciliul unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Din probatoriul administrat, s-a stabilit că trei bărbați de 19, 20 respectiv 26 de ani, ar fi sustras 400 litri de motorină dintr-un autotren și 17 cutii cu produse alimentare din remorca unui alt vehicul, ambele autovehicule fiind staționate pe DN56A, în apropierea unei parcări. În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat mai multe obiecte ca mijloace de probă. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat."
, a declarat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

foto: arhiva google.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus