News Mehedinti

Persoane infectate cu COVID-19, decedate în spitale din Oltenia

Data: 3-11-2020

Potrivit informaţiilor Grupului de Comunicare Strategică, mai multe persoane infectate cu noul coronavirus au decedat în spitalele din Dolj, Olt și Mehedinți. În total, in ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 99 de decese ale unor pacienți infectați cu COVID-19.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 99 decese (54 bărbați și 45 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. Pacienţii erau internaţi în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui și București.

95 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, un pacient decedat nu a prezentat comorbidități, iar pentru trei pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Până astăzi, 7.067 de  persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În judeţul Dolj au fost raportate 154 noi cazuri de infectare cu COVID-19, iar incidenţa cumulată în ultimele 14 zile este de 2.87 la mia de locuitori.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus