News Mehedinti

Peste 150 de apeluri la 112 inregistrate noaptea trecuta in MEHEDINTI!

Peste 150 de apeluri la 112 inregistrate noaptea trecuta in MEHEDINTI!

Data: 8-7-2019

Efecte au fost înregistrate în zece localităţi: Drobeta Turnu Severin, Orşova, Ciochiuţa, Şimian, Cerneţi, Ilovu, Magheru, Roşiori, Răscoleşti, cele mai multe intervenţii fiind în municipiul Drobeta Turnu Severin, unde pompierii din cadrului Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au acţionat, încă de aseară, pentru înlăturarea mai multor acoperişuri sau elemente de acoperiş (28), doborâte de vântul puternic, dar şi pentru îndepărtarea a 11 copaci căzuţi peste case, autoturisme, stâlpi electrici sau pe carosabil.

In municipiul Orșova, pompierii au intervenit pentru degajarea unui autoturism peste care căzuse un copac, iar în oraşul Strehaia pentru localizarea unui incendiu manifestat la un stâlp electric din lemn.

În comuna Șimian, s-a intervenit pentru îndepărtarea unui acoperiș, a patru copaci, precum şi a patru stâlpi electrici, dar și a unui panou publicitar.

Şi în această dimineaţă, pompierii militari şi cei ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru îndepărtarea efectelor produse, respectiv pentu inlăturarea a 15 acoperişuri/elemente de construcţie, dar şi pentru îndepărtarea a opt copaci prăbuşiţi pe raza municipiului. ISU Mehedinti


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus