News Mehedinti

Peste 6000 de țigarete ridicate de polițiști în urma unei acțiuni desfasurate in Orsova si Severin

Peste 6000 de țigarete ridicate de polițiști în urma unei acțiuni desfasurate in Orsova si Severin

Data: 20-5-2019

În acest weekend polițiștii mehedințeni au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea comerțului cu produse accizabile, cu precădere tutun și alcool, ocazie cu care au identificat, pe raza municipiilor Dr.Tr.Severin și Orșova, persoane cu vârste cuprinse între 18 și 64 ani, care ofereau spre vânzare țigări.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 6.267 țigarete de diferite mărci, netimbrate sau marcate necorespunzător, în valoare de peste 4.000 lei.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus