News Mehedinti

Pește confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Pește confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Data: 3-2-2020

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți – I.T.P.F. Timişoara au confiscat 49,75 kilograme de peşte, diferite specii, pe care un severinean le transporta cu autoturismul marca Opel şi pentru care nu deţinea documente de provenienţă.

În data de 31.01.2020, ora 19.00, în cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, au oprit în trafic un autoturism marca Opel, condus de un bărbat în vârstă de 52 ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinți.

La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj, cantitatea de 49,75 kilograme peşte, diferite specii, transportată în condiţii improprii, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă.
Persoana în cauză a declarat că a cumpărat peștele și acesta era destinat pentru consum propriu.

Peştele, în valoare de 475 lei dacă ar fi fost comercializat pe piaţa de desfacere, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat unei societăţi comerciale autorizate, conform prevederilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport, comercializare fără documente pește. foto arhivaGalerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus