News Mehedinti

Pieton accidentat pe Bulevardul I.C. Brătianu din SEVERIN

Pieton accidentat pe Bulevardul I.C. Brătianu din SEVERIN

Data: 8-1-2020

Ieri dimineata, în municipiu, pe bulevardul I.C. Brătianu, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a efectuat cercetarea iar în urma verificărilor a stabilit că un bărbat de 55 de ani, din mun. Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu la intersecția cu strada  Mr. Corneliu Săvoiu nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 39 de ani, din aceeași localitate, care în calitate de pieton traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal. 

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat cu o ambulanță, pentru investigații medicale, la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu-Severin.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus