News Mehedinti

POLIȚIA LOCALĂ DIN SEVERIN VERIFICĂ PERSOANELE AFLATE ÎN AUTOIZOLARE

Data: 24-3-2020

La nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin se iau toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea infecțiilor cu COVID-19, iar autoritățile verifică permanent, cu ajutorul Poliției Locale, prezența la domiciliu a persoanelor izolate.

,,Doar în ultimele 24 de ore, am inspectat 126 locații, unde am găsit 321 persoane aflate în izolare voluntară, iar pentru 7 persoane în vârstă s-a realizat aprovizionarea cu alimente, împreună cu Direcția de Asistență Socială. Este asigurată protecția la cele două centre de carantină și la Spitalul Judetean de Urgență Drobeta Turnu Severin, în timp ce în dispozitiv comun cu Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți sunt angrenate 17 echipaje de poliție locală, dintre care 14 echipaje de ordine publică și 3 echipaje de circulație rutieră,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Poliția Locală desfășoară în această perioadă, în intervalul orar 19.00- 22.00, misiuni de avertizare sonoră a populației, prin mesaje care îi sfătuiesc pe severineni să rămână în case.

,,Apelul meu este același: respectați normele de igienă, persoanele cu vârsta peste 65 de ani să rămână în casă, iar pentru ceilalți - nu părăsiți domiciliul decât dacă este strict obligatoriu, pentru urgențe medicale, aprovizionarea cu medicamente și hrană sau prezența la locul de muncă,, a mai adăugat Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus