News Mehedinti

POLIŢIŞTII MEHEDINŢENI PARTICIPĂ  LA ACŢIUNEA EUROPEANĂ SPEED-MARATHON

POLIŢIŞTII MEHEDINŢENI PARTICIPĂ LA ACŢIUNEA EUROPEANĂ SPEED-MARATHON

Data: 3-4-2019

În perioada 01-07 aprilie a.c., polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene vor acționa simultan, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Miercuri, 3 aprilie a.c., între orele 00:00 – 24:00, se va derula acțiunea Speed Marathon, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei.

Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu.

Polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile.

Activitatea are loc în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 - 7 aprilie 2019).

Informaţii suplimentare:

Pe parcursul saptămânii amintite, 13 ehipaje radar, inclusiv aparatele de măsurare a vitezei tip pistol, vor acţiona pe trei schimburi, pentru prevenirea şi combaterea excesului de viteză de pe sectoarele de drumuri nationale şi judeţene.

În primul trimestru al anului 2019, poliţiştii rutieri au aplicat 2.218 sancţiuni contravenţionale, iar ca măsură complementară au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule, 318 permise de conducere, conducătorilor auto care au depăşit limita legală de viteză admisă pe sectoarele de drum.


Galerie foto

POLIŢIŞTII MEHEDINŢENI PARTICIPĂ  LA ACŢIUNEA EUROPEANĂ SPEED-MARATHON


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus