News Mehedinti

PREFECTUL JUDEȚULUI SE LAUDĂ CU PROIECTE APROBATE PENTRU FINANȚARE ÎNCĂ DIN 2018 CU SPRIJINUL CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI

Data: 11-1-2021

O nouă situație hilară a generat astăzi, încă prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel. A chemat la poză, la sediul Prefecturii, mai mulți primari din județ pe care i-a anunțat că proiectele le vor fi finanțate cu fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II. Nu spune însă că aceste proiecte sunt aprobate pentru finanțare încă din decembrie 2018, după cum am anunțat la vremea respectivă. În fapt, aceste proiecte au fost pregătite de primării și au intrat la finanțare după ce noi, la Consiliul Județean Mehedinți, am obținut finanțare europeană pentru mai multe obiective de infrastructură rutieră, finanțate initial, prin PNDL II, fiind vorba despre proiectele retrospective, a scris pe facebook președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu.

CE SUSȚINE ALADIN GEORGESCU:

Astfel, după obținerea fondurilor europene, s-a făcut o economie la bugetul PNDL și au urcat pentru spre a fi finanțate un număr de 25 proiecte ale UAT-urilor din Mehedinți.Deși documentațiile au fost pregătite și trimise la Ministerul Dezvoltării, în urmă cu mult timp în urmă, ministrul PNL, Grindă, a refuzat să semneze contractele proiectelor din Mehedinți și le-a dat la o parte. A trebuit să vină la Dezvoltare un nou ministru ca să demareze aceste investiții. Mă bucur că aceste proiecte sunt finanțate, chiar și în cel de-al 12-lea ceas și ceea ce PSD a pregătit la capitolul investiții pentru județul Mehedinți, are girul actualului Ministru al Dezvoltării, domnul Czeke Attila, și îi mulțumesc pe această cale!În altă ordine de idei, a devenit o obișnuință pentru prefectul de Mehedinți să se laude cu proiectele PSD! Chiar s-a pozat el însuși, în campania electorală pentru șefia Consiliului Județean pe care fără succes, și-a dorit-o, pe drumurile asfaltate de Guvernul PSD, în speranța că îi va păcăli pe mehedințeni! Din fericire, n-a reușit, pentru că oamenii nu mai pleacă urechea la mizeriile de care este capabil! Dovada că cele cinci proiecte semnate astăzi fac parte din cele 25 aprobate de ministrul PSD al Dezvoltării, Daniel Suciu, în decembrie 2018, după economia de 78 milioane lei făcută de Consiliul Județean la bugetul PNDL pentru Mehedinți, este atașată.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus