News Mehedinti

PREGĂTIRI PENTRU DESCHIDEREA ANULUI ȘCOLAR ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ

Data: 28-8-2020

Astăzi, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu  a avut loc o întâlnire cu directorii unităților de învățământ din Drobeta Turnu Severin și conducerea Inspectoratului Școlar Județean, pentru a organiza deschiderea anului școlar în condiții de siguranță pentru copii și cadre didactice.

,,Am rugat directorii să ne comunice necesarul de materiale pentru asigurarea măsurilor de funcționare în condiții speciale a școlilor din municipiu și să se implice, alături de noi, în achiziționarea de echipamente informatice și materiale de protecție sanitară, decontate prin fonduri europene. În urma evaluării mai multor scenarii, cursurile vor începe și se vor desfășura cu prezența fizică în clase a jumătate din elevi, iar cealaltă jumătate în online, săptămânal, prin rotație. Se vor aplica măsuri speciale de distanțare pentru elevii din clasele terminale, care vor fi prezenți fizic în unitățile școlare. În limita atribuțiilor și resurselor disponibile la nivelul municipalității, implicarea mea va fi totală, ca de fiecare dată, în sprijinirea desfășurării în cele mai bune condiții a actului educațional și pentru siguranța sănătății copiilor.,, a precizat primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus