News Mehedinti

PREOTUL DIN SEVERIN A PIERDUT LUPTA CU COVID-19! ADRIAN CĂPITĂNESCU A MURIT AZI NOAPTE ÎN SPITALUL DIN ORȘOVA

Data: 9-11-2020
Durere mare în lumea bisericească a județului Mehedinți și în inimile tuturor celor care l-au cunoscut pe Adrian Căpitănescu. Preotul care slujea în municipiul Drobeta Turnu Severin și care în urma cu aproximativ o lună de zile a fost diagnosticat pozitiv #Covid_19, a plecat definitiv la ceruri, în cursul nopții, chiar în zi sfântă de sărbătoare: Mihail și Gavril.
A fost o lupta grea atât pentru el, cât și pentru familia lui, dar în special pentru personalul medical al Spitalului Municipal Orșova care până în ultima clipă a încercat să îl salveze.
 
Din nefericire, virusul fost atât de puternic, o formă foarte gravă a bolii, astfel încât, în ultima perioadă preotul s-a aflat la Terapie Intensivă, intubat mecanic.
Drum lin spre ceruri și Dumnezeu să îl odihnească!

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus