News Mehedinti

Primăria Drobeta Turnu Severin păstrează aceleaşi salarii ca şi în 2018

Primăria Drobeta Turnu Severin păstrează aceleaşi salarii ca şi în 2018

Data: 9-1-2019

Nu se vor mări salariile angajaţilor Primăriei Drobeta Turnu Severin. Este anunţul făcut de primarul municipiului, Marius Screciu, la prima şedinţă de Consiliu Local din acest an.

,,Tot ce am avut excedent pe anul 2018 l-am dus către investiţii în anul 2019, având în vedere nevoia uriaşă a oraşului de a se dezvolta. Pentru anul 2019 Primăria Drobeta Turnu Severin păstrează aceleaşi salarii ca şi în 2018. Nu mai mărim un leu pe nicăieri, în afară de salariul minim, unde legea într-adevăr ne obligă. Am luat această decizie având în vedere că este important să economisim bani şi să mergem cu ei către zona de investiţii,, a precizat primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus