News Mehedinti

PRIMĂRIA SEVERIN A ÎNCEPUT ACȚIUNEA DE ELIMINARE A INSECTELOR! SE STROPEȘTE CU INSECTICID!

Data: 9-6-2020

În această perioadă, primăria municipiului Drobeta Turnu Severin desfășoară o acțiune de eliminare a țânțarilor sau a altor insecte dăunătoare. Astfel, până în data de 13 iunie, se va pulveriza din avion insecticid pentru a combate și elimina omizile, gândacii, puricii sau țânțarii. Populația trebuie să știe că produsele folosite nu sunt dăunătoare oamenilor și nici mediului înconjurător.

„Am început acțiunea de eliminare a dăunătorilor, iar cea mai bună soluție este pulverizarea aeriană. Acest biocid, pe care îl folosim, este o substanță nouă și extrem de eficientă. Acțiunea de dezinsecție va cuprinde tot orașul și sperăm ca, prin această acțiune, să scăpăm de dăunători. În parcuri și în zonele aglomerate, intervenim (împreună cu firma care se ocupă de spațiile verzi) și terestru.”, a declarat primarul Marius Screciu.

Combaterea împotriva dăunătorilor se va realiza dimineața, până la ora 9:00-10.00 și/sau seara între orele 18:00-21.00, numai pe timp favorabil.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus