News Mehedinti

  Primăria SEVERIN a început distribuirea pachetelor de protecţie COVID-19 pentru fiecare familie din oraş

Primăria SEVERIN a început distribuirea pachetelor de protecţie COVID-19 pentru fiecare familie din oraş

Data: 9-4-2020

Primăria Drobeta Turnu Severin a început de astăzi distribuirea pachetelor care conţin produse de protecţie necesare în această perioadă de pandemie.  Acţiunea a început în cartierele Schela Cladovei, Dudaşul Schelei, Gura Văii şi Banoviţa, urmând să continue în tot oraşul. În aproximativ două săptămâni, toţi severinenii vor primi câte un pachet care conţine: gel dezinfectant, alcool sanitar, mănuși, măști de protecție, săpun antibacterian şi declarații pe propria răspundere. În total se vor distribui 30.000 de astfel de pachete.

,,Acțiunea a început în cartierele Schela Cladovei, Dudașul Schelei, Gura Văii și Banovița, va continua în tot orașul și va dura aproximativ două săptămâni, fiind desfășurată cu respectarea condițiilor de siguranță, atât pentru beneficiari, cât și pentru personalul angrenat în această operațiune. Vom reveni la adresele unde nu vom găsi pe cineva acasă, dar îi rog și pe membrii familiilor care nu intră în posesia produselor, să ne semnaleze acest lucru, la linia TelVerde 0800.800.861 (apel gratuit),, a declarat primarul Marius Screciu.

Edilul a mai anunţat că în perioada următoare va mai achiziționa măști, pe care le va distribui gratuit în magazine, piețe, în special către persoanele vârstnice, care ies din locuință în intervalul 11.00-13.00.

,,Mulțumesc celor implicați în această amplă acțiune, le doresc multă sănătate tuturor severinenilor și le adresez rugămintea să ne sprijine eforturile, prin protejarea lor și a celor dragi,, a transmis Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus