News Mehedinti

PRIMĂRIA SEVERIN OFERĂ PACHETE DE CRĂCIUN PENTRU MICII COLINDĂTORI

Data: 17-12-2020

Toți copilașii care au încărcat pe platforma online a Primăriei Drobeta Turnu Severin câte un colind sau un program dedicat sărbătorilor de iarnă, vor primi în aceste zile cadouri.

Proiectul a fost gândit de către primarul municipiului, Marius Screciu, tocmai pentru că anul acesta micii colindători care obișnuiau să vină la Primărie pentru a anunța Nașterea Mântuitorului, nu au mai putut păstra tradiția dat fiind restricțiile impuse de pandemie. Dar, elevii au avut posibilitatea să încarce colindele online pe site-ul Primăriei. Acum, cei mici vor fi răsplătiți cu pachete constând în dulciuri și cărți. Primele cadouri au fost înmânate personal de către primarul Marius Screciu,

,,Am dat startul unui #proiect drag sufletului meu prin care susținem tradițiile românești chiar dacă pandemia cu care ne confruntăm ne-a pus anumite piedici. Copilașii care au încărcat pe platforma Primăriei un colind sau un program specific sărbătorilor de iarnă vor primi în această perioadă pachete constând în #dulciuri și #cărți potrivite pentru vârsta lor, și vreau să vă spun că nu sunt deloc puțini. Este de datoria noastră să îi facem fericiți pe copiii noștri prin gesturi firești într-o comunitate.,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus