News Mehedinti

PRIMĂRIA SEVERIN VA CONSTRUI UN PARC, PE FONDURI EUROPENE, ÎN CARTIERUL CRIHALA

Data: 3-6-2020

Au început lucrările de modernizare a zonei de la fosta biserică de carton, din cartierul Crihala, unde pe o suprafață de aproximativ 3.000 mp, primăria municipiului Drobeta Turnu Severin va realiza un spațiu multifuncțional de recreere, sport și educație.

Se va amenaja:

✅ parc de agrement
✅ spații verzi pe o supafață de 2671.9 mp
✅ alei pietonale
✅ sistem modern de iluminat
✅ loc de joacă pentru copii
✅ mese pentru șah acoperite cu pergolă
✅ mobilier urban
✅ foișor
✅ stație modernă de închirere biciclete (VeloCity)

,,Proiectul revitalizează această zonă, prin reutilizarea unui teren abandonat și oferă severinenilor o nouă locație modernă pentru agrement și petrecerea timpului liber. Valoarea totală a investiției se ridică la 1.326.482 lei, din care 1.115.746 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Os. 4.2.,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus