News Mehedinti

Primul WORKSHOP din cadrul proiectului „Gestionarea în comun a situaţiilor de urgenţă în zona transfrontalieră România – Republica Serbia”

Primul WORKSHOP din cadrul proiectului „Gestionarea în comun a situaţiilor de urgenţă în zona transfrontalieră România – Republica Serbia”

Data: 11-11-2013

Astăzi și mâine, Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă „DROBETA” al Judeţului Mehedinţi, organizează primul workshop din cadrul proiectului „Gestionarea în comun a situaţiilor de urgenţă în zona transfrontalieră România – Republica Serbia” MIS-ETC CODE 1413.

Scopul workshop-ului este îmbunătăţirea procedurilor de lucru comune privind managementul situaţiilor de urgenţă în zona transfrontalieră România – Republica Serbia.

La această activitate va participa un număr estimativ de 60 persoane din partea liderului de proiect (cca. 32 persoane), din partea partenerului 2 - Ministerul de Interne din Republica Serbia (cca. 25 persoane) şi din partea partenerului 3 – I.S.U. Caraş Severin (cca. 5 persoane).


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus