News Mehedinti

RECOMPENSE ÎN BANI PENTRU ELEVII SEVERINENI CU REZULTATE FOARTE BUNE LA EXAMENELE NAȚIONALE!

Data: 13-7-2020

În ședința Consiliului Local de astăzi, a fost adoptat un proiect de hotărâre pentru premierea elevilor severineni care au obținut rezultate bune și foarte bune la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din acest an.

Astfel, cei care au obținut medii între 9.00 și 9.49 vor primi câte 300 lei, cei cu medii între 9.50-9.99 vor primi 400 lei, în timp ce elevii care au obținut media 10 vor fi recompensați cu suma de 2.000 lei fiecare.

,,Dincolo de recompensa materială este vorba de o recunoaștere în primul rând morală din partea comunității, pentru efortul depus în obținerea acestor rezultate. Felicit cadrele didactice pentru modul în care i-au pregătit pe viitorii liceeni și studenți severineni, dar și pe părinții care i-au susținut îndeaproape. Le mulțumesc colegilor consilieri liberali, care au venit cu un proiect în completare, pentru că indiferent de culoarea politică, astăzi a primat interesul comun al premierii performanței în educație. Sper ca tot ceea ce facem ca administrație, prin investiții în infrastructura școlară, să se răsfrângă asupra calității actului educațional și mai ales asupra rezultatelor merituoase, cu care orașul nostru se poate mândri în fiecare an.,, a precizat primarul Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus