News Mehedinti

Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin se va face şi după ora 17.00!

Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin se va face şi după ora 17.00!

Data: 30-1-2019

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a anunţat că de acum înainte, Poliţia Locală va fi cea care se va ocupa de problema ridicării maşinilor parcate necorespunzător pe raza municipiului.

,,Având în vedere că din acest an au apărut parcările de reşedinţă, dăm posibilitatea Poliţiei Comunitare să intervină şi în cazul în care, din neştiinţă, cineva îşi va parca autoturismul pe un loc deja plătit. În noul contract pe care Poliţia Locală îl va avea cu cei care vor ridica maşinile, vrem să cuprindem şi posibilitatea de a avea un serviciu de noapte, deoarece până acum se ridicau maşinile până la ora 17.00, dar pentru că avem parcările de reşedinţă, vrem să funcţionăm şi pe timp de noapte,, a precizat Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus