News Mehedinti

S-AU RELUAT ACȚIUNILE DE IGIENIZARE A SPAȚIILOR PUBLICE DIN MUNICIPIUL DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 14-10-2020

Deoarece la nivel național se constată o creștere a numărului de îmbolnăviri cu #Sars_Cov2, Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a hotărât să reia acțiunile de dezinfecție cu produse biocide în oraș, pentru a igieniza spațiile publice și a limita răspândirea pandemiei în comunitatea noastră.

,,Vom efectua operațiuni complete de igienizare a străzilor, aleilor, trotuarelor, accesului în blocuri, a parcurilor și locurilor de joacă, piețelor agroalimentare, utilizând substanțe cu activitate bactericidă, fungicidă și virucidă. Fac un apel, în continuare, către toți severinenii, să rămână la fel de #responsabili, să poarte măști în spațiile închise și aglomerate și să respecte distanțarea socială pentru a evita pe cât posibil creșterea numărului de infectări la noi în oraș.,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus