News Mehedinti

SCANDALOS: COLEGIUL TEHNIC ,,DECEBAL,, DIN SEVERIN FACE POLITICĂ PE PAGINA OFICIALĂ A LICEULUI!

SCANDALOS: COLEGIUL TEHNIC ,,DECEBAL,, DIN SEVERIN FACE POLITICĂ PE PAGINA OFICIALĂ A LICEULUI!

Data: 6-2-2020

Colegiul Tehnic ,,Decebal,, din Drobeta Turnu Severin dă impresia că se află în plină campanie elctorală, atâta timp cât pe pagina oficială a insistuţiei a fost postat un mesaj cu tentă politică.

Scandalos am spune noi! Astfel de opinii nu se cuvin să fie promovate într-un spaţiu online dedicat exclusiv elevilor, unde activitatea ar trebui sa fie strict legată de unitatea de învăţământ, nicidecum de natură politică.

Echipa News Mehedinţi a încercat să solicite un punct de vedere din partea conducerii liceului cu privire la acest aspect, însă la telefonul fix al secretariatului şcolii nu răspunde nimeni....


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus