News Mehedinti

ȘCOLILE DIN SEVERIN SUNT PREGĂTITE SĂ PRIMEASCĂ ELEVII CARE VOR SUSȚINE EXAMENELE NAȚIONALE

Data: 28-5-2020

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a început, de astăzi, dotarea școlilor din oraș cu termoscanere, lămpi cu ultraviolete pentru dezinfectare și purificarea aerului, soluții de igienizare, astfel încât pregătirea examenelor și susținerea acestora să se desfășoare în condiții de siguranță pentru elevi și profesori.

,,Punem la dispoziția unităților de învățământ și covorașe textile cu dezinfectant, care vor fi amplasate la intrare, în timp ce la interior, toate spațiile cu care se intră în contact, respectiv coridoarele, cancelaria, grupurile sanitare, sălile de clasă, au fost igienizate. Facem tot ceea ce depinde de noi, pentru ca examenele naționale de Evaluare și Bacalaureat să fie susținute cu succes și urez de acum multă baftă, tuturor celor aflați în fața acestui pas important din viață,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus