News Mehedinti

Se continuă lucrările de modernizare în zona Kiseleff a municipiului Drobeta Turnu Severin

Data: 11-3-2020

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin,  Marius Screciu, a efectuat astăzi o vizită de lucru în zona Kiseleff-Gradinita nr. 3, aferentă blocurilor A1, B1, C1 unde lucrările de modernizare sunt în plină desfășurare.

Se estimează ca în maxim trei săptămâni zona sa fie complet finalizată. În zonă au fost amenajate căi de acces, trotuare și o parcare modernă. De asemenea, se vor monta și stâlpi de iluminat, iar la finalul lucrărilor întreaga zonă va fi una modernă. 

"Am exitins reteaua de gaze la Grădinița nr. 3 și la blocurile din apropiere pentru că am hotărât ca fiecare investiție din municipiu să fie realizată doar dupa ce introducem rețeaua de gaze, ca să nu fim nevoiți să intervenim ulterior, lucru care ar degrada infrastructura existentă deja", a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus