News Mehedinti

SE IGIENIZEAZĂ PLATFORMELE DE DEȘEURI DIN CARTIERELE SEVERINULUI

Data: 15-7-2020

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin continuă campania de igienizare și dezinfecție la toate platformele de deșeuri municipale din cartierele orașului. Campania a fost demarată încă de la începutul pandemiei pentru protejarea sănătății populației.

Procesul presupune colectarea deșeurilor de către reprezentanții Brantner, igienizarea platformelor cu detergent biodegradabil și spălarea întregii suprafețe cu soluție biocidă, intervenții care să prevină răspândirea virusurilor și a microbilor.

,,Tot în această perioadă am efectuat și operațiuni de dezinsecție aeriană, pentru combaterea dăunătorilor, pe care le vom repeta pe tot parcursul verii, dar și activități de salubrizare pe toate străzile și în zonele verzi din municipiu. Sunt măsuri menite să ofere un mediu curat în cartierele orașului și fac un apel către severineni să rămână responsabili, așa cum s-au dovedit în această perioadă dificilă și să păstreze curățenia,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus