News Mehedinti

SE INTRODUCE REȚEAUA DE APĂ-CANAL PE STRADA BICAZ, CARTIERUL APOLODOR/BANOVIȚA

Data: 16-6-2020

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin desfășoară lucrări de introducere a rețelelor de apă și canalizare pe strada Bicaz din cartierul Apolodor/Banovița.

În aceste zile se lucrează la montarea tuburilor, urmând ca la finalul lucrărilor, să se vină și cu aducțiunea de gaze. Este o investiție importantă și așteptată de către locuitorii acestei zone. După strada Bicaz, va urma și strada Călinești, unde de asemenea, se va introduce rețeaua de apă canal.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus