News Mehedinti

SE MODIFICĂ DATA LA CARE PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI POT DEPUNE CERERILE DE DECONTARE A CARBURANTULUI

Data: 8-7-2021
Începând din luna iulie se modifică data maximă la care beneficiarii persoane cu dizabilități GRAV și ACCENTUAT din județul Mehedinți pot depune cererile de decontare a carburantului necesar deplasării cu autoturismul.
 
Așadar, data de 25 a fiecărei luni, va fi data limită la care persoanele cu dizabilități vor putea depune la sediul Serviciului de Evidență și beneficii Sociale din Matei Vasilescu Nr.12A, Drobeta Turnu Severin, aceste cereri.
 
,,Îi rugăm pe beneficiari să se încadreze în acest interval și anume să depună cererile de decont în perioada 1-25 ale lunii și să fie atenți la valabilitatea bonurilor de combustibil care nu trebuie să depășească 60 de zile de la momentul alimentării.Și pentru încă există nelămuriri cu privire la suma decontată, facem din nou precizarea că la gradul GRAV, valoarea va fi de maxim 1.500 lei în limita a 24 de călătorii, iar la gradul ACCENTUAT, maxim 750 lei în limita a 12 călătorii. Calculul sumei se realizează în baza tarifelor pentru călătoria cu trenul Interregio, clasa a II-a.Măsura este necesară urmare a schimbării datei de depunere a necesarului în vederea decontării carburantului.,, au transmis reprezentanții DGASPC Mehedinți.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus