News Mehedinti

SEMAFOARE NOI IN SEVERIN

Data: 1-8-2022

Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin anunţă faptul că, începând cu data de 19.07.2022, se vor pune în funcțiune instalațiile de semaforizare amplasate la intersecțiile străzilor Șincai cu bd. Tudor Vladimirescu și Gheorghe Anghel cu bd. Tudor Vladimirescu.

Rugăm conducătorii auto și pietonii să circule cu prudență în zonele menționate și să respecte noile reglementări de circulație.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus