News Mehedinti

SEVERIN: Concert extraordinar dedicat celor 160 de ani de la Unirea Principatelor Române – VEZI programul complet al evenimentelor de mâine

SEVERIN: Concert extraordinar dedicat celor 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, maine la Palatul Culturii “Teodor Costescu”

Data: 23-1-2019

Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin și Palatul Culturii “Teodor Costescu” organizează împreună cu Episcopia Severinului și Strehaiei în data de 24 ianuarie 2019, un concert extraordinar dedicat Unirii Principatelor Române.

Concertul este susținut de Orchestra Palatului “Lăutarii Mehedințiului”, dirijată de prof. Nicolae Drăghia și de Corul Kinonia al Episcopiei Severinului și Strehaiei. În compania Orchestrei “Lăutarii Mehedințiului” vor evolua ca soliști vocali Alina Moți Drăghia, Ana Maria Oprișan și Gabriel Lungu. Concertul va avea loc în sala mare a Palatului Culturii “Teodor Costescu”, în data de 24 ianuarie, de la ora 18.00.

Intrarea la spectacol se face în baza unei invitații care se eliberează cu titlu gratuit și care conține rândul și locul în sală.

Aceste invitații se pot ridica începând de joi, 17 ianuarie, de la Agenția Teatrală situată la intrarea în sala de spectacole a Palatului Culturii ”Teodor Costescu”, în limita locurilor disponibile.

Programul Agenției Teatrale este următorul:
LUNI-JOI, orele 08:30-11:00 și 12:00-16:00
VINERI, orele 08:30-13:00

Informații și rezervări, de luni până vineri, între orele 08:00-16:00, la tel. 0733/033071 sau la email: rezervari@palatulculturiiseverin.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus