News Mehedinti

SEVERIN: VasPav IT Consulting ofera 50% reduceri în ziua de Halloween, la mai multe servicii de promovare, optimizare si prezentare online! VEZI despre ce este vorba!

SEVERIN: VasPav IT Consulting ofera 50% reduceri în ziua de Halloween, la mai multe servicii de promovare, optimizare si prezentare online! VEZI despre ce este vorba!

Data: 8-10-2018

VasPav IT Consulting din Drobeta Turnu Severin, oferă în ziua de Halloween reduceri suplimentare de 50% la toate serviciile:
Site de prezentare: 525 lei, pret redus de la 1050 lei.
Magazin online: 1050 lei, pret redus de la 2100 lei.
Promovare Facebook: 125 lei, pret redus de la 250 lei.
Promovare Google: 125 lei, pret redus de la 250 lei.
Optimizare SEO: 175 lei - 225 lei.
Audit SEO: 30 lei, pret redus de la 60 lei.

Doar in ziua de Halloween. Mai multe detalii pe pagina de Facebook @Vaspavitconsulting si pe www.vaspavitconsulting.ro.

Serviciile VasPav IT Consulting sunt dedicate tinerilor antreprenori sau companiilor relativ noi în domeniu. Reprezentantii firmei susținem antreprenoriatul din România oferind servicii de calitate la un preț competitiv. Fiecare partener beneficiază de o susținere suplimentară din partea firmei.

Lunar se ofera gratuit partenerilor mii de flyere color, reduceri suplimentare, vouchere gratuite pentru servicii de promovare online și consultanță gratuită.

VasPav IT Consulting are peste 48 de website-uri dezvoltate, 1134 ore de consultanță gratuită, sunt prezenți în TOP10 companii specializate în dezvoltare WEB și marketing digital în motoarele de căutare, peste 530 de reclame realizate în AdWords și Facebook Ads.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus