News Mehedinti

SEVERINENII DIN CARTIERUL CRIHALA, MULȚUMIȚI DE MODUL ÎN CARE S-A SCHIMBAT ZONA LOR

Data: 14-8-2020

În ultimii ani, cartierul Crihala din municipiul Drobeta Turnu Severin a avut parte de o serie de îmbunătățiri, începând de la infrastructura rutieră, prin realizarea de parcări, alei de acces și trotuare pietonale, amenajarea de locuri de joacă, spații verzi și până la extinderea alimentării cu gaze.

Severinenii care locuiesc aici spun că acum au parte de condiții mult mai bune și se arată extrem de mulțumiși de modul în care este administrat acum orașul.

Mai mult decât atât, în zona fostei biserici de carton, primăria amenajează, prin reutilizarea unui spațiu abandonat, un spațiu multifuncțional de recreere, sport și educație, cu un parc de agrement, spații verzi, alei pietonale, sistem modern de iluminat, loc de joacă pentru copii, mese pentru șah acoperite cu pergolă, foișor, stație modernă de închirere biciclete.

Finanțarea este asigurată în cea mai mare parte din fonduri europene, iar valoarea totală a investiției se ridică la 1.326.482 lei, din care 1.115.746 lei reprezintă finanțare nerambursabilă, prin Programul Operațional Regional.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus