News Mehedinti

SEVERINENII, EXASPERAȚI DE APELURI TELEFONICE ANONIME VENITE DIN PARTEA UNOR ADVERSARI POLITICI

SEVERINENII, EXASPERAȚI DE APELURI TELEFONICE ANONIME VENITE DIN PARTEA UNOR ADVERSARI POLITICI

Data: 20-2-2020

În ultimele ore, foarte mulți severineni au trimis mesaje pe adresa redacției noastre, pentru a sesiza faptul că primesc apeluri telefonice anonime, iar la capătul firului se află un robot care denigrează persoana președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgecu, în speță a partidului pe care îl reprezintă.

Oamenii care au fost sunați spun că mesajul vine cel mai probabil din partea adversarilor politici și este difuzat automat în momentul în care destinatarul apelului răspunde la telefon. Severinenii spun că au primit astfel de apeluri inclusiv acasă pe telefonul fix și sunt foarte revoltați de acest aspect.

,,Am fost deranjată în timpul programului de lucru, iar pe mama mea au sunta-o pe telefonul fix, acasă. Este strigător la cer ce se întâmplă. Cu siguranță voi sesiza poliția în acest caz. Trebuie identificați autorii acestui plan murdar. Instituțiile competente să ia măsuri!,, a transmis o doamna din Severin pe adresa redacției News Mehedinti.

Potrivit Noului Cod Penal art. 208 prevede - Infracţiuni contra persoanei:
(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus