News Mehedinti

 SEVERINUL, capitala umorului românesc pentru două zile

SEVERINUL, capitala umorului românesc pentru două zile

Data: 3-6-2019

Zilele acestea au avut loc ultimele pregătiri la Drobeta-Turnu Severin pentru buna organizare a Festivalului Naţional de Satiră şi Umor „La Porţile Râsului”, eveniment care a ajuns la a III-a ediție. Invitaţii speciali ai festivalului sunt îndrăgiţii actori Florin Zamfirescu, Doinița Oancea și artistul caricaturist Criv Vecerdea.

Pe parcursul a două zile (7 și 8 iunie), Drobeta-Turnu Severin devine capitala umorului din România, deschizându-şi porţile pentru a treia ediţie a Festivalului „La Porţile Râsului”, în organizarea Primăriei municipiului Drobeta-Turnu Severin, Palatului Culturii “Teodor Costescu” și Companiei Culturale Constantin. Directorul festivalului, Costi Bădeţ, anunţă o ediţie de excepţie, invitaţi speciali fiind îndrăgiţii actori Florin Zamfirescu și Doinița Oancea, precum și apreciatul caricaturist Criv Vecerdea.

Concurenţii vin din mai multe judeţe ale ţării, precum Sălaj, Cluj, Vaslui, Suceava, Bistrița, Argeș, Dâmbovița, Sibiu, Fășăraș și Mehedinți. Spectacolele vor avea loc pe scena Palatului Culturii “Teodor Costescu”, iar biletul de intrare costă 10 lei.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus