News Mehedinti

 SEVERINUL ESTE UNUL DINTRE ORAȘALE CU CEL MAI RIDICAT GRAD DE CALITATE AL AERULUI DIN ŢARĂ

SEVERINUL ESTE UNUL DINTRE ORAȘALE CU CEL MAI RIDICAT GRAD DE CALITATE AL AERULUI DIN ŢARĂ

Data: 4-3-2020

Severinul este la această dată unul dintre orașele cu cel mai ridicat grad de calitate al aerului respirat de populație din România și, aceasta, datorită în principal suprafețelor de spații verzi care se măresc permanent.

,,Avem 376 hectare de zonă înverzită la nivelul municipiului, ceea ce înseamnă peste 40 mp/locuitor, față de media europeană de 26 mp/locuitor, adică o depășire cu 40 la sută, la nivelul continentului. Mi-am propus să valorificăm fiecare suprafață de teren degradată din oraș și să o redăm în beneficiul severinenilor, iar în acest sens am atras fonduri europene pentru reabilitarea unor spații abandonate, așa cum sunt zonele Parcului Gărzilor Patriotice, Mălinului sau Apollodor. Avem un oraș nepoluat, de care trebuie să avem grijă și să-l protejăm, pentru a-l menține ecologic și curat și avem datoria să ne educăm copiii în spiritul respectului față de natură, pentru ca împreună să construim un Severin durabil pentru viitor,, a explicat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus