News Mehedinti

SEVERINUL, UN ORAȘ CURAT!

Data: 25-6-2020

Municipiul Drobeta Turnu Severin a devenit în ultimii ani un oraș mai curat și un mediu mai sănătos, datorită colectivului Brantner.

Ei sunt la muncă, zi de zi pentru ca Severinul să se păstreze mereu curat. Nouă, cetățenilor ne ramâne responsabilitatea de a-i respecta, de a le respecta munca și de a păstra curățenia.

Haideți să fim mai atenți cu mediul înconjurător. Ne dorim cu toții un oraș civilizat și nu vom face rabat de la acest deziderat!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus