News Mehedinti

Simpozion Național Drobeta la Muzeul Porțile de Fier

Simpozion Național Drobeta la Muzeul Porțile de Fier

Data: 18-10-2013

În cursul zilei de ieri a debutat o nouă ediție a Simpozionului Național Drobeta, eveniment organizat în cadrul Muzeului Porțile de Fier.

Cu acest prilej, specialiștii în domeniu din toate muzeele mari ale țării vor avea ocazia să-și împărtășească cunoștiințele cu privire la cercetare. Timp de două zile, se vor purta discuții pe diferite teme, la dezbateri fiind așteptați să participe zeci de cunoscători din toate orașele mari ale țării.

La deschiderea simpozionului a participat și viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu care a ținut să menționeze faptul că municipalitatea s-a implicat activ în reabilitarea clădirilor culturale din oraș.

“Mă bucur că sunt prezent la acest eveniment, prilej cu care aș vrea să reamintesc faptul că pentru orașul nostru, cultura este un domeniu extrem de important. Cât despre proiectele inițiate pe acest sector, putem aduce în discuție rebilitarea muzeului, a cetății medievale, a treatrului, a castelului apelor și lista poate continua”, a declarat Marius Screciu, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus