News Mehedinti

  Situaţia voturilor în municipiul Drobeta Turnu Sverin: candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a câștigat alegerile cu 32 de procente!

Situaţia voturilor în municipiul Drobeta Turnu Sverin: candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a câștigat alegerile cu 32 de procente!

Data: 11-11-2019

Candidata Partidului Social Dmocrat la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă a obținut 32 de procente, echivalentul a 11.302 de voturi în municipiul Drobeta Turnu Severin iar Klaus Iohannis a obţinut un procent de 29 la sută, echivalentul a 10.576 de voturi.

Pe locul al treilea se situează Mircea Diaconu cu 14 la sută (5.002 voturi), iar Dan Barna se clasează pe locul al patrulea cu 10,61 la sută, (3.771 voturi).

Si la nivelul intregului judet Mehedinți s-a impus Viorica Dăncilă, cu 45 de procente, fiind urmată de Klaus Iohannis, cu 39 de procente.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus