News Mehedinti

Fratele lui Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei U21 a României, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din DROBETA TURNU SEVERIN

SOC - Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 11-2-2019

Mihai Nicuşor Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei U21 de fotbal a României, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin.

Totul s-ar fi întâmplat, astăzi, în urmă cu câteva minute, pe strada Doctor Babe din Drobeta-Turnu Severin, după ce tânărul în vârstă de 35 de ani s-ar fi certat cu soţia.

Potrivit unor surse, cei doi ar fi discutat despre divorţ, iar la un moment dat, bărbatul s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuieşte.

Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

Potrivit primelor informaţii, medicii îi acordă tânărului primele îngrijiri medicale.

Momentan, nu se cunosc informaţii despre starea sa. Observatortv.ro

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus