News Mehedinti

ŞOFERI BĂUŢI LA VOLAN! UN TANĂR A FOST DEPISTAT CU O ALCOOLEMIE DE 0,94% MG/L ÎN AERUL EXPIRAT

ŞOFERI BĂUŢI LA VOLAN! UN TANĂR A FOST DEPISTAT CU O ALCOOLEMIE DE 0,94% MG/L ÎN AERUL EXPIRAT

Data: 15-1-2020

Ieri dimineata, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei mun. Drobeta Turnu Severin au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, din localitatea Rusca Montană, județul Caraș Severin în timp ce conducea un autoturism după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


* Un alt sofer BAUT prins la ORSOVA

La data de 13.01.2020, ora 12.00, polițiștii Politiei municipiului Orșova au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din localitatea Moșnița Noua, județul Timiș în timp ce conducea un autoturism pe D.N.6, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Orșova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.           
A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus