News Mehedinti

SOLIDARITATE PRINTRE TAXIMETRIȘTII DIN SEVERIN: O PARTE DIN EI TRANSPORTĂ GRATUIT CADRELE MEDICALE DE ACASĂ LA SPITAL ȘI RETUR!

Data: 19-3-2020

Mai mulți taximetriști din Drobeta Turnu Severin au lansat o inițiativă în semn de solidaritate pentru cadrele medicale care muncesc la Spitalul de Urgență și au hotărât să-i sprijine oferindu-le gratuit cursele de la domiciliul acestora spre spital și retur.

,,În această situație grea care ne încearcă, IND. 155 de la firma Rapid&Ygrek Drobeta Turnu Severin, mă alătur colegilor care au avut inițiativa de a transporta cadre medicale pe ruta ACASĂ-SERVICIU sau SERVICIU-ACASĂ, cursa fiind din partea casei. Mulțumim pentru ceea ce faceți pentru noi!!,, a postat pe rețeaua de socializare Facebook, Alex Alexandru.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus