News Mehedinti

  STOP COVID-19! SEVERINENII AU LA DISPOZIŢIA O LINIE TEEFONICĂ UNDE POT SOLICITA SPRIJIN ÎN CAZ DE SITUAŢII URGENTE!

STOP COVID-19! SEVERINENII AU LA DISPOZIŢIE O LINIE TELEFONICĂ UNDE POT SOLICITA SPRIJIN ÎN CAZ DE SITUAŢII URGENTE!

Data: 26-3-2020

Reprezentanţii Primăriei municipiului Drobeta Turnu Severin au pus la dispoziţia cetăţenilor o linie telefonică unde aceştia pot solicita sprijin dacă întâmpină probleme cu privire la noul virus COVID-19.

,,Vă stăm la dispoziție, pentru a vă ajuta în situațiile de urgență care pot apărea în această perioadă! Persoanele izolate la domiciliu din cauza situatiei epidemiologice actuale, cele peste 65 de ani, cele fără aparținători sau sprijin, pot solicita sprijin la numărul TelVerde: 0800-800.861,, au transmis reprezentanţii municipalităţii.

Aşadar, în intervalul 08.00 - 20.00, cetăţenii municipiului Drobeta Turnu Severin pot suna gratuit la numărul 0800-800.861, doar dacă întâmpină probleme cu adevărat urgente şi care au legătură cu noua pandemie cu care se confruntă întreaga ţară.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus