News Mehedinti

Studenți ai Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București, în practică la Jandarmeria Mehedinți

Data: 21-7-2020

Șapte studenți ai Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” desfășoară până pe data de 14 august a.c., stagiul de practică prevăzut în programa de învățământ, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

În primele două zile ale stagiului de practică, studenții vor  urma un program de acomodare cu specificul unităţii, le vor fi prezentate instructaje, programul şi misiunile unităţii. Ulterior, ei vor fi repartizați în  structurile de ordine  și siguranță publică, fiind coordonați de jandarmi cu experiență care au calitatea de tutori profesionali.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, iar principalele modalități de pregătire  sunt: însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la misiunile planificate,  activitățile având drept scop, aprofundarea și consolidarea cunoștințelor asimilate, formarea, dezvoltarea și perfecționarea deprinderilor practice.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus