News Mehedinti

Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră

Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră

Data: 6-4-2020

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți – Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara au descoperit şi confiscat 1.250 de pachete cu țigări de contrabandă, pe care patru bărbaţi urmau să le comercializeze ilegal în Drobeta Turnu Severin.

În perioada 01-03 aprilie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor operative ale Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au efectuat trei acțiuni proprii în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe linia combaterii acțiunilor de contrabandă cu țigări. 

În urma acestora, a fost descoperită și ridicată în vederea confiscării cantitatea totală de 1.250 de pachete cu ţigări, fără marcaje fiscale sau marcate necorespunzător, în valoare 15.000 de lei, pe care patru bărbați cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani intenţionau să o comercializeze ilegal pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus