News Mehedinti

Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră severineni

Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră severineni

Data: 21-2-2020

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au descoperit în trafic un cetățean român, care transporta în autoturism produse de contrabandă.

       

În data de 20.02.2020, ora 10.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au efectuat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, în urma căreia a fost oprit, în municipiul Drobeta Turnu Severin, cetăţeanul român D.I., în vârstă de 52 de ani, domiciliat în județul Mehedinți, la volanul unui autoturism marca Peugeot.

În urma efectuării controlului asupra maşinii, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse, în portbagajul acestuia, cantitatea de 520 pachete țigări diferite mărci, fără marcaje fiscale, şapte litri alcool și şapte cutii cu tutun, în greutate totală de 1 kg și 750 g. 

          Bunurile, în valoare totală de 6.826 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cetăţeanul român sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

foto arhiva


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus